PER NADAL COMPRA LOCAL

Amb el mes de desembre arriba la campanya de Nadal. Campanya amb la que il·luminem el centre per fer-lo brillar com mai.

T’animem a passejar pel centre i gaudir d’un ambient nadalenc tot fent les següents activitats:

Troba els quatre grans elements lluminosos: una caixa regal, una estrella, una família de rens i una bola. Amb ells podràs fer-t’hi una foto i participar al nostre sorteig de targetes regal per valor de 10€. Troba més informació i les bases clicant a  #terrassacentrefanadal

Buscar els caganers que hem amagat als nostres aparadors. Del 1 de desembre al 3 de gener aconsegueix la teva butlleta als establiments associats i posa el nom de l’establiment on l’has trobat, tens 15 caganers diferents. Amb la butlleta plena pots participar al sorteig d’un caganer.

Participa al nostre calendari d’advent. Del 1 al 24 de desembre sortegem premis de diferents establiments associats. Consulta els establiments i les bases clicant a  per nadal cada dia un regal

Puja al trenet de TerrassaCentre. Del 23 de desembre al 4 de gener a la plaça Salvador Espriu trobaràs el trenet. L’horari és de 11h a 14h i de 17h a 20h. Excepte les tardes del 24 i 31 de desembre i els dies 25, 26 de desembre i 1 de gener.