Presentació

TerrassaCentreBenvinguts a TerrassaCentre

La proposta de terrassacentre és convertir Terrassa en destinació comercial, atraure nova clientela, promoure el lloguer dels locals buits i oportunitats de negoci, per totes les activitats econòmiques i és per això que us convidem a tothom a participar d’aquest nou projecte.

La gerència professionalitzada de terrassacentre és l’eina que ens pot generar diferències visibles, dotar-nos de personalitat pròpia i potenciar la nostra diferenciació, fugint dels centres comercials clònics que ens ha portat la globalització, buscant la nostra singularitat.

La nova organització plural de terrassacentre us pot proveir de serveis addicionals, interns a cada un dels associats, per millorar el rendiment del vostre propi negoci o externs del territori a fi de tenir i mantenir un entorn agradable net i segur, per tal que la ciutadania passegin en tranquil·litat pels carrers i gaudeixin de la zona.

Les accions de terrassacentre queden limitades per la voluntat dels seus socis, cal més implicació per part de tots els operadors i demanem un marc legal que possibiliti la contribució en el finançament de totes les activitats econòmiques delimitades en una zona, per articular un pla de negocis i la seva implementació en el territori. Calen noves fórmules de gestió pel centre.
És per tot això que terrassacentre necessita el vostre suport i la vostra col·laboració per tirar endavant aquest projecte que suposa un repte de futur pel comerç de la nostra ciutat, un comerç viu, modern i atractiu que ofereix llocs de treball i que és creador de la diversitat de la vida urbana i dóna molta importància a la ciutadania.
Ara és la nostra oportunitat; aprofita-la i fes-te soci de terrassacentre; és una garantia de futur, pel teu comerç.