Generació Terraça. Música d’Arxiu

Generació Terraça. Música d’Arxiu

Generació Terraça. Música d’Arxiu

En motiu del dia dels arxius i del concert que es farà dissabte a la plaça Vella, hem fet aquest cartell amb el que volem sumar-nos i donar-hi suport com a comerç local.

El COMERÇ amb la GENERACIÓ TERRAÇAgeneracio terraça terrassacentre

 

 

 

 

 

Informació de l’esdeveniment:

En motiu un de la celebració del Dia Internacional dels Arxius, que s’escau cada any el 9 de juny, l’Arxiu Municipal de Terrassa i l’Arxiu Comarcal del Vallès Occidental han organitzat aquest any una activitat totalment disruptiva i innovadora en el sector dels arxius catalans. Per primera vegada la commemoració no se celebrarà amb activitats als propis espais dels arxius sinó directament al carrer. D’aquesta manera els arxius volen seguir-se fent oberts a la ciutadania per seguir treballant en la preservació de la memòria de la nostra ciutat, la posada en valor del seu patrimoni documental i la promoció de l’accés a informació autèntica i de qualitat.

Dia/Hora/Lloc: Dissabte 8 de juny de 2024, de 21:30 a 23:30 h. a la Plaça Vella.

Activitat: Concert”Generació Terraça”amb la participació de diferents artistes terrassencs que han crescut a la nostra ciutat, però que també han transcendit a l’àmbit català i estatal. Hi participen Lildami, Sense Sal, DKallaos, Carla Miralda, Gemma Humet, sota la batuta del conegut Litus. Hi haurà també convidats sorpresa per acabar de dotar del concert d’un ambient i suscitar un interès espectacular.

A cada un d’ells se’ls ha demanat que facin una col·laboració amb dues cançons:

  • Una cançó pròpia per la qual vulguin ser recordats en un futur;
  • Una cançó que els hagi motivat o que els hagi inspirat a ser músics.