LA TEVA FOTO VAL 10€ #terrassacentrefanadal

Aquestes festes a TerrassaCentre hem il·luminat el centre de Terrassa per fer-lo lluir com mai. Hem instal·lat 4 figures de llums gegants (regal, estrella, família de rens i bola) i volem que les gaudeixis. Fes-te una foto amb alguna d’aquestes figures i podràs guanyar una targeta regal de 10 €!

#terrassacentrefanadal

Què has de fer?

  • Segueix el perfil @terrassacentre
  • Penja al teu mur d’instagram la teva foto amb alguna de les nostres figures de llums
  • Afegeix el hashtag #terrassacentrefanadal
  • Etiqueta o menciona a 2 amics

Participa-hi fins diumenge 9 de gener. Sortegem 8 targetes regals de 10 € entre tots els participants, que s’anunciaran el dilluns 10 de gener a través del nostre perfil d’instagram.

Per Nadal compra local a les botigues de Terrassa Centre!

 

 

 

BASES LEGALS DELS SORTEIG “LA TEVA FOTO VAL 10 €” DE TERRASSACENTRE

 

1.- Associació organitzadora del sorteig “La teva foto val 10 €”

L’Associació de Comerciants TerrassaCentre organitza amb fins promocionals el sorteig “La teva foto val 10 €” dins de la campanya de Nadal 2021. Del 27 de novembre al 9 de gener.

 

2.- Participants

La participació és oberta a tothom que tingui compte d’Instagram.

Si el guanyador o guanyadora és menor d’edat, haurà d’anar acompanyat per un familiar major d’edat a recollir el premi.

 

3.-Durada del sorteig

La vigència del sorteig de la campanya “La teva foto val 10 €” és del 27 de novembre al 9 de gener. El sorteig finalitza diumenge 9 de gener a les 23.59 h.

No s’acceptaran participacions fora d’aquest termini.

 

4.- Dinàmica de participació

Els participants del sorteig hauran de ser seguidors del perfil d’Instagram de TerrassaCentre , hauran de penjar al seu mur una foto amb una de les 4 figures de llums gegants (regal, bola, rens o estrella), hauran d’utilitzar el hashtag #terrassacentrefanadal i hauran de mencionar o etiquetar a 2 amics. A les fotos participants s’hauran de veure, com a mínim, una de les 4 figures gegants de llums repartides pel centre de Terrassa (regal, estrella, rens o bola).

Els participants poden penjar tantes fotos com vulguin i poden mencionar o etiquetar a, mínim, dos amics. Les persones mencionades han de ser diferents, sempre de persones físiques i no de comptes d’empreses o personatges públics.

Els guanyadors/es seran triats per sorteig aleatori entre tots els participants, a través de l’eina Arbitery.

  

5.- Guanyadors/es

Hi hauran 8 guanyadors o guanyadores. La seva comunicació es farà el dilluns 10 de gener del 2022 mitjançant una Stories al perfil de @TerrassaCentre a Instagram. Cada guanyador rebrà una targeta regal de 10 € a bescanviar als comerços associats a l’entitat.

 

6.- Assignació de premis

TerrassaCentre contactarà amb els 8 guanyadors/es a través d’un missatge privat d’Instagram i els explicarà com procedir a la recollida de la targeta regal de 10 €. Aquesta s’haurà de recollir a les oficines de TerrassaCentre (carrer Gavatxons, 9).

Si els guanyadors/es no responen en un termini de 48 hores, el seu premi passarà al primer suplent de la llista i així successivament.

El premi no es pot bescanviar per diners ni per un altre regal.

 

7.- Publicació de comentaris o opinions

No es permetran comentaris o opinions amb contingut que es consideri inadequat, que siguin ofensius, injuriosos o discriminatoris, o que puguin vulnerar els drets de terceres persones.

Tampoc es permetran comentaris contra un particular que vulnerin els principis de dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge.

TerrassaCentre no es responsabilitza dels danys ocasionats pels comentaris que facin els participants als sorteigs  i que en qualsevol moment puguin ferir la sensibilitat d’altres participants.

 

8.- Exoneració de responsabilitat

TerrassaCentre no es responsabilitza de les possibles pèrdues, atracaments, retards o qualsevol altra circumstància imputable a tercers que puguin afectar el desenvolupament de la present promoció, així com tampoc es responsabilitza de l’ús que faci el participant del premi que obtingui d’aquesta promoció.

TerrassaCentre no assumeix la responsabilitat en cas de força major o cas fortuït que poguessin impedir la realització o el gaudi total o parcial del premi.