EL COMERÇ LOCAL ENS DONA VIDA

Comencem l’any amb una nova campanya “El comerç local ens dona vida”. I amb ella, posem el focus en la vida que ens aporta la dinamització del comerç local a la ciutat. I és que són molts els beneficis socials, econòmics i mediambientals que com a comerç local generem per als habitants i a la ciutat de Terrassa.

Prioritzar el comerç local ajuda a dur a terme una vida més sostenible i a ser més responsables amb el nostre entorn. Amb aquest hàbit de consum afavorim el medi ambient.

A la vegada també millora la vida laboral dels ciutadans locals, ja que comprar local fomenta la creació de llocs de treball i dinamitza la nostra economia. D’aquesta manera, els beneficis d’aquests comerços reverteixen en la pròpia comunitat i beneficia a tots els qui hi participem.

I a més, el comerç local també contribueix a fer barri i fer ciutat. Comprant en aquests establiments gaudim d’una vida social amb la que ens relacionem amb la resta de veïns i els comerciants de confiança, que trien els productes segons els gustos i necessitats dels seus clients, per oferir-los un servei personalitzat .

 

Així doncs, són molts els beneficis que el comerç local, i en concret els associats a TerrassaCentre, aporten a la ciutat de Terrassa.