FORA STOCKS

El proper dissabte 26 de febrer organitzem una nova edició del Fora Stocks. Aquesta és una de les activitats més conegudes, on els establiments associats que participen en la campanya ofereixen els seus productes amb grans descomptes, ofertes i promocions úniques només durant aquesta jornada.

D’aquesta manera, al llarg del dissabte tota la ciutat podrà tornar a gaudir de les compres a l’aire lliure en un ambient festiu i de diversió. Els terrassencs i terrassenques podran comprar a preus molt rebaixats tots els articles de temporades anteriors i de bona qualitat que considerin interessants.

El Fora Stocks s’emmarca dins l’objectiu de TerrassaCentre d’impulsar i potenciar el comerç local, de confiança i de proximitat, incentivant així les compres en els establiments i comerços que donen vida a Terrassa, que milloren el desenvolupament sostenible a la ciutat i, també, fan créixer la vida social dels terrassencs i terrassenques. El comerç local fa bategar l’economia local i la vida de barri i de ciutat i per això l’associació segueix promovent les activitats que ajuden a fomentar-lo.

Clicant a la noticia podeu consultar els establiments participants.