Aparadors amb art

Els aparadors de les botigues associades a Terrassacentre exposaran obres artístiques de diferents racons de la ciutat

A partir del 17 de setembre i fins el proper 9 d’octubre, els aparadors de les botigues associades a Terrassacentre comptaran amb diferents obres artístiques realitzades pels Urban Sketchers Terrassa, artistes que dibuixen la ciutat. Una exposició a l’aire lliure amb la que, tot passejant pels carrers del centre, els terrassencs i terrassenques podran gaudir de l’art i els dibuixos dels racons i edificis més emblemàtics de la ciutat.

Una activitat lúdica i creativa per a tots els públics amb la que es fomenta la cultura i el comerç local i, alhora, fa ciutat.

A través de l’Instagram de Terrassacentre, els terrassencs i terrassenques podran participar en un total de 3 sorteigs, un cada setmana, amb els que podran guanyar targetes regal de 5 € a bescanviar en qualsevol dels establiments associats i les tote bags de la campanya Love Local. Per participar en els sorteigs, només caldrà seguir el perfil d’Instagram de Terrassacentre, fer ‘like’ a la publicació del sorteig, respondre correctament la pregunta de la publicació en qüestió i mencionar a dues persones als comentaris.

Hi ha un total de 15 premis i a cada sorteig s’escolliran 5 guanyadors de forma aleatòria entre tots els participants que compleixin amb tots els requisits de participació. Aquests seran anunciats a través de les històries d’Instagram de l’associació.

Consulta les bases del sorteig a l’apartat de noticies