Aparadors amb Art

Aparadors amb Art

Aparadors amb Art

Els aparadors de les botigues associades a Terrassacentre exposaran obres artístiques de diferents racons de la ciutat

URBAN

A partir del 17 de setembre i fins el proper 9 d’octubre, els aparadors de les botigues associades a Terrassacentre comptaran amb diferents obres artístiques realitzades pels Urban Sketchers Terrassa, artistes que dibuixen la ciutat. Una exposició a l’aire lliure amb la que, tot passejant pels carrers del centre, els terrassencs i terrassenques podran gaudir de l’art i els dibuixos dels racons i edificis més emblemàtics de la ciutat.

Una activitat lúdica i creativa per a tots els públics amb la que es fomenta la cultura i el comerç local i, alhora, fa ciutat.

Sorteigs amb premis

A través de l’Instagram de Terrassacentre, els terrassencs i terrassenques podran participar en un total de 3 sorteigs, un cada setmana, amb els que podran guanyar targetes regal de 5 € a bescanviar en qualsevol dels establiments associats i les tote bags de la campanya Love Local. Per participar en els sorteigs, només caldrà seguir el perfil d’Instagram de Terrassacentre, fer ‘like’ a la publicació del sorteig, respondre correctament la pregunta de la publicació en qüestió i mencionar a dues persones als comentaris.

Hi ha un total de 15 premis i a cada sorteig s’escolliran 5 guanyadors de forma aleatòria entre tots els participants que compleixin amb tots els requisits de participació. Aquests seran anunciats a través de les històries d’Instagram de l’associació.

Els Urban Sketchers

L’art urbà és un dels fenòmens mundials actuals més en auge. Els Urban Sketchers són una comunitat artística que busca, a través del dibuix urbà, explicar els entorns dibuix a dibuix. D’aquesta manera, dibuixen ciutats i pobles, així com edificis emblemàtics o racons característics, i plasmen a les seves obres tot el que observen i viuen a cada lloc.

 

BASES LEGALS DELS SORTEIGS DE TERRASSACENTRE

1.- Associació organitzadora dels sorteigs

L’Associació de Comerciants TerrassaCentre organitza amb fins promocionals els 3 sorteigs setmanals dels sketchers.

2.- Participants

La participació és oberta a tothom que tingui compte a Instagram.

Si el guanyador o guanyadora és menor d’edat, haurà d’anar acompanyat per un familiar major d’edat a recollir el premi.

3.- Durada dels sorteigs

Els sorteigs comencen en el moment de la publicació de cada un dels posts i finalitzen a les 23.59 h de quatre dies més tard.

No s’acceptaran participacions fora d’aquest termini.

4.- Dinàmica de participació

Els participants en els sorteigs hauran de ser seguidors del perfil que l’Associació de Comerciants TerrassaCentre té a Instagram, hauran de fer un “like” a la publicació de @TerrassaCentre en la que vulguin participar, i mencionar dues persones en un comentari. També respondre correctament a la pregunta que es faci al post.

No hi ha límit de comentaris, sempre i quan les persones mencionades siguin diferents.

Els guanyadors/es seran triats/des per sorteig aleatori entre tots els participants. A cada sorteig hi haurà un total de 5 guanyadors/es.

5.- Guanyadors/es

La comunicació dels guanyadors i guanyadores es farà quatre dies més tard després de la publicació del post en qüestió mitjançant una publicació a les històries de @TerrassaCentre a Instagram.

6.- Assignació de premis

TerrassaCentre contactarà amb els guanyadors/es a través d’un Direct Message (missatge privat d’Instagram) i tindran fins a 15 dies des d’aquesta comunicació per anar a recollir el premi a les oficines de TerrassaCentre (Gavatxons 9, 1er pis). El premi no es pot bescanviar per diners.

7.- Publicació de comentaris o opinions

No es permetran comentaris o opinions amb contingut que es consideri inadequat, que siguin ofensius, injuriosos o discriminatoris, o que puguin vulnerar els drets de terceres persones.

Tampoc es permetran comentaris contra un particular que vulnerin els principis de dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge.

TerrassaCentre no es responsabilitza dels danys ocasionats pels comentaris que facin els participants als sorteigs  i que en qualsevol moment puguin ferir la sensibilitat d’altres participants.

8.- Exoneració de responsabilitat

TerrassaCentre no es responsabilitza de les possibles pèrdues, atracaments, retards o qualsevol altra circumstància imputable a tercers que puguin afectar el desenvolupament de la present promoció, així com tampoc es responsabilitza de l’ús que faci el participant del premi que obtingui d’aquesta promoció.

TerrassaCentre no assumeix la responsabilitat en cas de força major o cas fortuït que poguessin impedir la realització o el gaudi total o parcial del premi.

 

Scroll Up
Rebutjar tot