Tu com ho dius?

Del 17 de maig al 21 de juny “TU COM HO DIUS?”

A través d’un joc de pistes, grans i petits, podran descobrir paraules i dites pròpies de la nostra ciutat.

Consisteix amb un joc on el participant ha de relacionar la paraula, la seva imatge i la definició. Aquests tres aspectes estaran en uns plafons ubicats als aparadors dels establiments associats a terrassacentre. És a dir per cada paraula hi ha tres plafons en tres establiments diferents.
Cada comerç disposarà de guies per donar entre la seva clientela. En aquestes guies hi ha les 30 paraules que han de conèixer els participants al joc.

Els participants que tinguin totes paraules posades correctament a la guia, podran venir a les oficines de terrassacentre,  on se’ls hi segellarà la guia i se’ls hi regalà un llibre amb l’explicació de totes les paraules i les expressions populars terrassenques.

Aquest joc l’hem pogut fer gràcies a la col·laboració de l’Arxiu Històric i l’arxiver Joan Soler. Esperem que sigui un gran èxit i que agradi molt al les persones de terrassa. Prèviament durant el mes de març vam fer una crida a través de les xarxes socials per tal que els terrassencs ens poguessin fer propostes de paraules i la resposta va ser molt bona, vam rebre més de dos cents correus de gent que ens proposava paraules i expressions. Aquestes persones surten al llibre com a col·laboradors.

Més informació a tucomhodius.com