Tardor Solidària

TerrassaCentre t’anima a fer aquesta temporada un canvi d’armari solidari!

TARDOR SOLIDÀRIA és una campanya solidària de recollida de roba usada amb col·laboració amb la cooperativa Roba Amiga, que s’organitza per tercer any consecutiu des de l’associació terrassacentre i que aquesta tardor es farà del 27 de setembre al 5 d’octubre.

A la campanya d’enguany hi participen una vuitantena d’establiments de terrassacentre repartits pel tot el centre de la ciutat, on s’hi podran trobar unes capses de cartró amb el distintiu de la campanya destinades a la recollida de roba.

Durant tota la campanya, tothom qui ho vulgui podrà dipositar roba, calçat i complements que ja no utilitzi dins de les capses de cartró degudament senyalitzades i contribuir desinteressadament a la seva reutilització i reciclatge.

Ens alguns comerços, a canvi de dipositar tota la roba que ja no ens fa servei i contribuir a donar-li una segona vida, es rebrà un descompte per la següent compra o algun tipus d’obsequi sorpresa. Aquestes botigues (clica aquí per saber quines) tindran, en un lloc visible, un distintiu amb el tipus de promoció o descompte que ofereixen.

Aquest any, a més, el divendres 4 d’octubre, coincidint amb les acaballes de la campanya, es muntarà una tarda de botiga al carrer per acabar d’animar a tothom a buidar els armaris de roba vella (i altres coses) i reomplir-los amb productes dels comerços del centre de la nostra ciutat. Serà una tarda festiva per donar la benvinguda a la tardor amb una finalitat solidària.