La Cuina Perduda de Terrassa

Del 18 d’octubre al 16 de novembre

Arriba una nova edició de la col·lecció de llibres que edita TerrassaCentre amb la recerca i la redacció de continguts de l’Arxiu de Terrassa.

Aquest any ens convida a conèixer la cuina dels nostres avantpassats terrassencs a través d’un joc digital molt dinàmic pensat perquè grans i petits comparteixin una bona estona i junts descobreixin la història i origen de la nostra ciutat través de la cuina.

Per participar-hi, només s’ha d’obrir el joc des d’un mòbil o qualsevol altre dispositiu electrònic a través d’un codi QR, que es pot trobar a les botigues associades a TerrassaCentre o entrant a cuinaperduda.com.

És un joc molt senzill. S’han omplert els aparadors de les botigues associades del centre amb uns plafons explicatius que donen la resposta correcta a les preguntes que apareixen al joc.

Només s’ha de buscar el plafó que contingui la resposta a cada una de les preguntes, i anar-les contestant una a una fins al final.

Un cop acabat el joc apareix una pantalla amb la puntuació aconseguida i el missatge de si has aconseguit el llibre “La Cuina Perduda de Terrassa”

Juga amb TerrassaCentre i coneix l’antiga cuina de Terrassa!

Bases de participació a cuinaperduda.com