Per Nadal compra local

Amb el mes de desembre arriba la campanya de Nadal. Campanya amb la que t’animem a passejar pel centre i gaudir d’un ambient nadalenc i festiu tot fent les següents activitats:

 

  • Buscar els caganers que hem amagat als nostres aparadors.

Del 1 de desembre al 4 de gener busca els diferents caganers que trobaràs als aparadors dels comerços associats. Per participar-hi, recull la teva butlleta als comerços o a l’entrada de la seu de l’associació (c. Gavatxons, 9). Una vegada complimentada la butlleta i abans del 5 de gener, diposita-la a la bústia que trobaràs a la nostra seu. El 9 de gener farem un sorteig amb totes les butlletes rebudes, hi ha 10 premis en joc. Molta sort!

 

  • Participa al nostre calendari d’advent.

Del 1 al 24 de desembre sortegem premis de diferents establiments associats. Consulta els establiments i les bases clicant a  per nadal cada dia un regal

 

  • Puja al trenet de TerrassaCentre.

Del 6 de desembre al 4 de gener a la plaça Salvador Espriu trobaràs el trenet. L’horari és de 11h a 14h i de 17h a 20h. Excepte: del 12 al 16 i del 19 al 21 de desembre (dies lectius), només funcionarà en horari de tarda. El dies 24 i 31 de desembre només funcionarà en horari de matí. El 25 i 26 desembre i l’1 de gener no hi ha servei.

Preu 1€ per persona. Persones amb capacitats diverses gratuït.

 

  • Descobreix la nostra llista d’Spotify.

Aquest Nadal el volem omplir de música. No et perdis la nostra llista d’spotify amb la que us volem desitjar bones festes!

Si trobes a faltar i vols afegir cançons a la llista fes-nos-ho saber a través de l’Instagram @terrassacentre

Descarrega-te-la a: