PER NADAL CADA DIA UN REGAL

Aquest Nadal, volem tornar a omplir de regals les nostres xarxes socials i fer extensiu el nostre ambient festiu i nadalenc. Per això, tornem a organitzar el calendari d’advent “Per Nadal, cada dia un regal”, amb la que podreu guanyar grans premis.

 

A partir de l’1 de desembre i fins el dia 24, a través del nostre perfil d’Instagram @terrassacentre i sota el hashtag #nadalterrassacentre, organitzarem un sorteig diari de regals de diferents botigues associades a TerrassaCentre.

 

Per participar-hi, hauràs de seguir el perfil d’Instagram de TerrassaCentre, fer un ‘like’ a la publicació corresponent del sorteig del dia i mencionar dues persones als comentaris. Tothom hi pot participar tantes vegades com vulgui, sempre que mencioni a persones diferents. La participació estarà oberta des del moment de la publicació del post (on es dirà quines botigues donen un regal aquell dia) fins a les 22 h del mateix dia. Al dia següent, i a través de les històries, mencionarem els guanyadors, que seran triats a l’atzar, i podreu anar a buscar el regal a la botiga corresponent.

A més, cada botiga que participa en aquest calendari d’advent tindrà un pòster a l’aparador on anunciarà quin dia sorteja el regal. Això sí, els regals són sorpresa!

Consulta les bases legals del sorteig aquí

Descobreix la llista d’establiments participants:calendari advent terrassacentre