OPEN SHOW / BOTIGA AL CARRER 7 OCTUBRE

Tornem a organitzar l’Open Show, una jornada d’oci, compres i restauració als carrers

L’Open Show “Troba la teva estrella” omplirà el proper divendres 7 d’octubre de 10 a 22 h els carrers del centre de Terrassa de botigues al carrer, espectacles itinerants, música en viu, tallers, actuacions i espais de degustació per a totes les edats.

Amb motiu d’aquesta jornada tan especial els comerços oferiran descomptes exclusius i productes estrella, els quals no es coneixeran fins el mateix divendres 7 d’octubre. El botigues al carrer serà de 10 a 22 h a la Plaça Vella i als carrers de l’illa de vianants. Són molts els establiments que s’han sumat a aquesta iniciativa per potenciar el comerç local i de proximitat, amb ofertes úniques que només hi seran i es podran gaudir durant l’Open Show.

Espectacles

La música en viu i les actuacions també envoltaran els carrers del centre de Terrassa.

A partir de les 17.30 h a la Plaça de Salvador Espriu hi haurà actuacions i una masterclass per a tots els públics a càrrec d’Elidance, i de 18 a 19.30 h Flawless Dance School realitzarà diferents actuacions al Raval de Montserrat, davant de l’Ajuntament.

L’espectacle itinerant Bicicadabra permetrà als més petits descobrir La màgia d’En Fèlix Brunet. Farà parades al carrer Font Vella, a la Placeta de la Font Trobada i al Raval de Montserrat de 18 a 20 h.

A més, el Conservatori de Terrassa també tindrà el seu lloc. A les 17.30 h a la Placeta de la Font Trobada hi haurà el Quartet de Flautes Travesseres, i a les 18 h a la plaça Vella tindrà lloc l’Ensemble d’Acordions.

També podrem gaudir del Cor Jove del CEM, a les 19.30 h a la Plaça de Salvador Espriu.

A partir de les 19.30 h a l’espai degustació del Raval de Montserrat podrem escoltar Daly Zamora

A més diferents Dj’s actuaran al llarg de la tarda. Aquests son Musa Dj Set al carrer Joan Coromines, Dj Cangry a la Font Vella i Dj Miky a la Plaça Vella.

Finalment Austin Texas realitzarà, de 20 a 21.30 h al Raval de Montserrat, una actuació de ball country.

Tallers

La Plaça de Salvador Espriu serà l’epicentre d’activitats per als terrassencs i terrassenques més artistes.

El taller de polseres solidàries Espirit es realitzarà a partir de les 17.30 h a càrrec de Policías por y para los Valientes. A la mateixa hora i fins a les 19 h hi haurà tallers d’art amb pintura de la mà de la il·lustradora local Bluee Art.

Espais de degustació

De 17.30 a 22 h hi haurà espais de degustació pel centre de la ciutat. Al Raval de Montserrat es reuniran el Frankfurt Casa Vallès, Casa Evaristo, Ricardo i Montse, Pot Petit i Natural i Bo. Al carrer Font Vella, el Bar El Social farà entrepans i mojitos i al carrer Cremat s’ubicarà la beertruck de Happy 2CV.

 

Podeu consultar el programa aquí https://terrassacentre.com/open-show/