Campanya de Nadal

El proper 1 de desembre comença la campanya de Nadal.

Durant aquest mes trobareu diferents activitats:

Trenet de terrassacentre

Del 1 de desembre al 4 de gener

Sortida i arribada a la plaça de Salvador Espriu

Horari: de 11 a 14h i de 17h a 20h. Fins el 21 de desembre en horari escolar només obert per les escoles. Excepte 25 i 26 de desembre i 1 de gener tancat, i 24 i 31 de desembre tarda tancat.

Preu: 1€ (escoles i persones amb discapacitat gratuït). Tiquets a la venda al punt d’informació de terrassacentre

On són els caganers?

Del dia 1 de desembre al 3 de gener

Joc on es tracta de trobar caganers de diferents personatges, hi ha 15 models diferents col·locats als aparadors dels comerços associats a terrassacentre i al Mercat de la Independència.

Als mateixos comerços i al punt d’informació de l’associació a la plaça Salvador Espriu, trobareu unes butlletes on s’ha de posar el nom de la botiga on heu vist el caganer corresponent.

Un cop tingueu la butlleta plena i fins el 3 de gener, dipositeu-la a la bústia de terrassacentre  (c/ Gavatxons, 9), al punt d’informació de terrassacentre de la plaça Salvador Espriu o bé al punt d’informació del Mercat de la Independència.

El sorteig dels 10 premis es farà el dia 4 de gener a càrrec del patge Xiu-Xiu.

Caga Tió

Els dies 15, 16, 22 i 23 de desembre, a partir de les 18h, pels carrers del centre podreu trobar un gran Tió. Per poder fer cagar aquest tió és necessari un tiquet que us entregaran al comprar a les botigues associades a terrassacentre. Consulteu l’itinerari.

Cercavila

Els dies 14 i 21 de desembre, a partir de les 18h i fins les 20h, pels carrers del centre podreu trobar un cercavila de la Companyia Filigranes.  

Festa de la Llufa

El 28 de desembre

A partir de les 17h vine  a la Plaça Vella a buscar i decorar la teva llufa!

Col·laboració de terrassacentre

L’Home dels Nassos

El 31 de desembre

El 31 de desembre veniu a buscar l’Home dels Nassos. A partir de les 10h al Mercat de Sant Pere i als voltants de les 12h al Mercat de la Independència amb cercavila pels carrers del centre.

Col·laboració de terrassacentre

Aparcament

Per cada 2 tiquets de compra als comerços associats a terrassacentre et donem 1€ gratis pels aparcaments SABA. Promoció valida del 1 de desembre 2018 al 4 de gener 2019. A bescanviar al Punt d’informació de terrassacentre a la Plaça Salvador Espriu, de 11 a 14 i de 17 a 20h.

Rasca Rasca

Al comprar als establiments de terrassacentre del 1 de desembre al 4 de gener, pots aconseguir un “rasca rasca”. Hi ha més de 2mil premis en joc. Consulta les bases d’aquesta acció promocional a http://www.terrassacentre.com/noticies/

Bases Rasca de nadal Terrassacentre AQUÍ