Campanya de Nadal

El proper 2 de desembre comença la campanya de Nadal.

Durant aquest mes trobareu diferents activitats:

Trenet de terrassacentre

Del 2 de desembre al 4 de gener

Sortida i arribada a la plaça de Salvador Espriu

Horari: de 11 a 14h i de 17h a 20h. Fins el 22 de desembre en horari escolar només obert per les escoles.  Excepte 25 i 26 de desembre i 1 de gener tancat, i 24 i 31 de desembre tarda tancat.

Preu: 1€ (escoles i persones amb discapacitat gratuït). Tiquets a la venda al punt d’informació de terrassacentre

On són els caganers?

Del dia 2 de desembre al 4 de gener

Joc on es tracta de trobar caganers de diferents personatges, hi ha 16 models diferents col·locats als aparadors dels comerços associats a terrassacentre Als mateixos comerços i al punt d’informació de l’associació a la plaça Salvador Espriu, trobareu unes butlletes on apuntareu el nom de la botiga on heu vist el caganer corresponent. Un cop tingueu la butlleta plena, poseu el nom i telèfon i dipositeu-la a la bústia de terrassacentre  (c/ Gavatxons, 9) o bé al punt d’informació de terrassacentre  de la plaça Salvador Espriu, fins el dia 3 de gener.

El sorteig dels 10 premis es farà el dia 4 de gener a càrrec del patge Xiu-Xiu.

Caga Tió

Els dies 9,10,16 i 17 de desembre, a partir de les 18h, pels carrers del centre podreu trobar un gran Tió. Per poder fer cagar aquest tió és necessari un tiquet que us entregaran al comprar a les botigues associades a terrassacentre

Jocs interactius Guixot de 8

Els dies 6,8,10 i 17 de desembre, als carres de la Rutlla, Font Vella, Placeta de Saragossa i Portal de Sant Roc respectivament, trobareu un sèrie de jocs de carrer sorprenents de la companyia Guixot de 8. Els invents sempre són creats a partir de materials recuperats com poden ser estris de cuina, ferros i plàstics en desús o rodes i politges de tota mena.

Es necessita una bona dosi d’imaginació i enginy per fer-los funcionar.

Festa de la Llufa

El 28 de desembre

Durant tot el dia llufes als aparadors dels comerços de terrassacentre!

A partir de les 17h vine  a la Plaça Vella a buscar i decorar la teva llufa!

L’Home dels Nassos

El 31 de desembre

El 31 de desembre veniu a buscar l’Home dels Nassos. A partir de les 10h al Mercat de Sant Pere i als voltants de les 12h al Mercat de la Independència amb cercavila pels carrers del centre.

Aparcament

Per cada 2 tiquets de compra als comerços associats a terrassacentre et donem 1€ gratis pels aparcaments SABA. Promoció valida del 2 de desembre 2017 al 4 de gener 2018. A bescanviar al Punt d’informació de t terrassacentre a la Plaça Salvador Espriu, de 11 a 14 i de 17 a 20h.