PER NADAL COMPRA LOCAL

PER NADAL COMPRA LOCAL

PER NADAL COMPRA LOCAL

Amb el mes de desembre arriba la campanya de Nadal. Campanya amb la que il·luminem el centre per fer-lo brillar com mai.

T’animem a passejar pel centre i gaudir d’un ambient nadalenc tot fent les següents activitats:

– Troba els quatre grans elements lluminosos: una caixa regal, una estrella, una família de rens i una bola. Amb ells podràs fer-t’hi una foto i participar al nostre sorteig de targetes regal per valor de 10€. Troba més informació i les bases clicant a  #terrassacentrefanadal

– Buscar els caganers que hem amagat als nostres aparadors. Del 1 de desembre al 3 de gener aconsegueix la teva butlleta als establiments associats i posa el nom de l’establiment on l’has trobat, tens 15 caganers diferents. Amb la butlleta plena pots participar al sorteig d’un caganer.

– Participa al nostre calendari d’advent. Del 1 al 24 de desembre sortegem premis de diferents establiments associats. Consulta els establiments i les bases clicant a  per nadal cada dia un regal

– Puja al trenet de TerrassaCentre. Del 23 de desembre al 4 de gener a la plaça Salvador Espriu trobaràs el trenet. L’horari és de 11h a 14h i de 17h a 20h. Excepte les tardes del 24 i 31 de desembre i els dies 25, 26 de desembre i 1 de gener.

 

 

Scroll Up
Rebutjar tot