“Per Nadal, cada dia un regal”

“Per Nadal, cada dia un regal”

“Per Nadal, cada dia un regal”

imatge-generica-campanya-nadal-2020

A partir de l’1 de desembre i fins el dia 24, a través del seu perfil d’Instagram (@terrassacentre) i sota el hashtag #nadalterrassacentre, l’associació organitzarà un sorteig diari de dos regals de diferents botigues associades a TerrassaCentre.

Per participar-hi, l’usuari haurà de seguir el perfil d’Instagram de TerrassaCentre, fer un ‘like’ a la publicació corresponent del sorteig del dia i mencionar dues persones als comentaris. Tothom hi pot participar tantes vegades com vulgui, sempre que mencioni a persones diferents. La participació estarà oberta des del moment de la publicació del post (on es dirà quines botigues donen un regal aquell dia) fins a les 23.59 h del mateix dia. Al dia següent, i a través de les històries, l’associació TerrassaCentre mencionarà els guanyadors, que seran triats a l’atzar, i que tindran fins a 15 dies per anar a buscar el seu regal a la botiga corresponent.

A més, cada botiga que participa en aquest calendari d’advent de Terrassa tindrà un pòster a l’aparador on anunciarà quin dia sorteja el regal, per tal que tothom ho sàpiga amb antelació. Això sí, els regals sempre són sorpresa!

 

 

BASES LEGALS DELS SORTEIGS DE TERRASSACENTRE

1.- Associació organitzadora dels sorteigs

L’Associació de Comerciants TerrassaCentre organitza amb fins promocionals els sorteigs diaris del calendari d’advent “Per Nadal, cada dia un regal”, des de l’1 fins al 24 de desembre.

 

2.- Participants

La participació és oberta a tothom que tingui compte a Instagram.

Si el guanyador o guanyadora és menor d’edat, haurà d’anar acompanyat per un familiar major d’edat a recollir el premi.

 

3.-Durada dels sorteigs

Els sorteigs diaris comencen en el moment de la publicació de cada un dels posts i finalitzen a les 23.59 h del mateix dia.

No s’acceptaran participacions fora d’aquest termini.

 

4.- Dinàmica de participació

Els participants en els sorteigs hauran de ser seguidors del perfil que l’Associació de Comerciants  TerrassaCentre té a Instagram, hauran de fer un “like” a la publicació de @TerrassaCentre en la que vulguin participar, i mencionar dues persones en un comentari.

No hi ha límit de comentaris, sempre i quan les persones mencionades siguin diferents.

Els guanyadors/es seran triaran per sorteig aleatori entre tots els participants.

Els vídeos del sorteigs quedarán a disposició del públic que vulguin veure com es fa el sorteig, fins 5 dies després d’acabar el sorteig.

 

5.- Guanyadors/es

La comunicació dels guanyadors i guanyadores es farà el dia següent de la publicació del post en qüestió mitjançant una publicació a les històries de @TerrassaCentre a Instagram.

 

 

 

6.- Assignació de premis

TerrassaCentre contactarà amb els guanyadors/es a través d’un Direct Message (missatge privat d’Instagram) i tindran fins a 15 dies des d’aquesta comunicació per anar a recollir el premi a la botiga.

El premi no es pot bescanviar per diners ni per un altre regal.

 

7.- Publicació de comentaris o opinions

No es permetran comentaris o opinions amb contingut que es consideri inadequat, que siguin ofensius, injuriosos o discriminatoris, o que puguin vulnerar els drets de terceres persones.

Tampoc es permetran comentaris contra un particular que vulnerin els principis de dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge.

TerrassaCentre no es responsabilitza dels danys ocasionats pels comentaris que facin els participants als sorteigs  i que en qualsevol moment puguin ferir la sensibilitat d’altres participants.

 

8.- Exoneració de responsabilitat

TerrassaCentre no es responsabilitza de les possibles pèrdues, atracaments, retards o qualsevol altra circumstància imputable a tercers que puguin afectar el desenvolupament de la present promoció, així com tampoc es responsabilitza de l’ús que faci el participant del premi que obtingui d’aquesta promoció.

TerrassaCentre no assumeix la responsabilitat en cas de força major o cas fortuït que poguessin impedir la realització o el gaudi total o parcial del premi.

Scroll Up
Rebutjar tot