Nadal 2018.

Nadal 2018.

Nadal 2018.

Nadal 2018

Ja arriba el Desembre i amb l’entrada del nou mes  també arriba la nostre campanya més esperada, la campanya del Nadal!

Aquest any, i com tots els altres, hem organitzat un seguit d’activitats per tal de fer del centre un lloc màgic per tota la familia. AQUÍ podeu consultar totes les activitats durant el mes de Desembre.

 

 

 

Bases de la Acció Promocional  Per Nadal Rasca i Guanya.

Organització

L’Organització va a càrrec de Associació TerrassaCentre, amb domicili al C/Gavatxons Nº9 de Terrassa.

La promoció esta dirigida al públic que realitza compres als establiments de l’Associació TerrassaCentre en la campanya de nadal 2018.

Podran participar a la promoció els majors de 18 anys i quedant exclosos treballadors  dels establiments de la Associació Terrassa Centre.

Durada

La durada de la promoció Per nadal Rasca i guanya serà des de el dia 1 de desembre del 2018 fins el dia 4-01-2019, i fins esgotar existències. TerrassaCentre farà distribució de 100.000 butlletes als associats que participen en la campanya de nadal.

Els premis s’hauran de bescanviar durant aquest període de temps.

Dinàmica del Joc

Cada botiga disposarà de 500 vals Per nadal Rasca i guanya  i els donarà al client  en funció del criteri de l’establiment.

Quan el client rebi el val Per nadal Rasca i guanya, haurà de rascar la zona indicada i si surt la paraula Bon nadal, no ha obtingut premi.

Si surt  la Paraula PREMI i el nom de l’establiment en el punt següent diu com validar el premi.

Premis i entrega de premis.

Els premis seran directes, cada rasca premiat tindrà el nom de l’establiment, això vol dir que el guanyador/a del rasca premiat s’haurà de dirigir al establiment que surti escrit.

També  hi haurà escrit punt d’informació,  en aquest cas la persona amb el rasca premiat s’haurà de dirigir al Punt d’informació de l’Associació TerrassaCentre situat a la Plaça Salvador Espriu.

En cap cas no es canviarà el premi per un altre article, i no es donarà el valor del premi en efectiu.

Cada establiment podrà decidir si es fa fotografia o no es fa i fer-ne l’ús que consideri oportú per promocionar i fer difusió el seu establiment a les xarxes socials.

Els premis es podran bescanviar fins el dia 4 de gener del 2019

Acceptació de les bases.

El fet de participar a l’acció  promocional  Per nadal Rasca i guanya suposa la acceptació íntegra de les presents bases, així com la submissió expressa del criteri de la organització per tal de resoldre qualsevol qüestió relacionada amb l’acció promocional Per nadal Rasca i guanya.

L’associació TerrassaCentre no es fa responsable dels regals premiats.

Terrassa centre no té cap mesura per controlar els premis que es van donant, ni saber quants regals s’han donat  en un cert temps.