Buscar

Club Natació Terrassa

Al Club Natació Terrassa podràs gaudir d’un ampli ventall d’activitats dirigides per a totes les edats i condicions físiques

El Club Natació Terrassa va constituir-se el 1932 i compta actualment amb unes instal·lacions d’una superfície de 45.000 m2 a l’Àrea Olímpica i de 14.000 m2 al Pla del Bon Aire. Des del seu inici, té com a objectiu principal el foment i la promoció de la pràctica esportiva, en especial de la natació i el waterpolo, esports que li donen la raó de ser.

Disposa, entre d’altres equipaments, d’1 piscina de 50 m amb sostre retràctil, 2 piscines de 25 m (1 coberta i una altra descoberta climatitzada), 2 piscines lúdiques, una sala de fitness equipada amb maquinària d’última generació, sales d’activitats dirigides, sala de ciclisme indoor, sala d’el·líptiques, 10 pistes de pàdel amb servei de reserves on line, frontó, rocòdrom, etc.

Compta amb 13 seccions esportives (natació, waterpolo, atletisme, bàsquet, excursionisme, frontennis, futbol, judo, karate, pàdel, patinatge, pilota a mà i triatló) i amb 10 escoles esportives per a un total de 1.500 esportistes federats.

Més informació

Nous Associats