Open Show. La nit de les estrelles.

Cargando…
  • Open Show. La nit de les estrelles.

Divendres 7 de juny de 18 a 24 hores.

L’associació de comerciants Terrassacentre organitza una nit de compres estel·lars amb música en directe i activitats al carrer.

L’Open Showla nit de les estrelles, omplirà el pròxim divendres 7 de juny de 18h a 24h els carrers del centre de Terrassa de botigues obertes, concerts, activitats culturals, restauració i gastronomia.

Amb motiu d’aquesta nit tan especial cada comerç oferirà promocions i descomptes exclusius en productes estrella, els detalls dels quals no es coneixeran fins el mateix 7 de juny a les 20h, que serà quan comencin a brillar.

Des de bon matí, tots els comerços participants en aquest esdeveniment tindran a la porta del seu establiment un ram de tres globus en forma d’estrella. Aquesta serà la manera visual que el públic identifiqui on buscar, a partir de les 20h, les seves estrelles.

Actuacions

La música envoltarà els carrers del centre. A la plaça Vella es podrà gaudir del concert de combos de l’Aula de Música amb MosquesSoul BandI Love 80’s i The Flippers, així com el Grup Vintage i la gran petonada que hi tindrà lloc.

A la placeta Font Trobada els duets musicals de Roc Alemany & Pol Oñate12 CuerdasTxus Costalago & Moisés Solé amenitzaran el passeig de tots els que s’hi apropin. El ball i la dansa urbana de l’escola Boogie Town i el ball de Country del Grup Austin Texas.

Per la seva part, l’Escola de Música E8 oferirà concerts de rock & roll i blues a la zona del mercat del Raval de Montserrat, on també es podrà gaudir de l’actuació del DJ Aralsound Arthur F. Dins el Mercat de la Independència, que es podrà visitar de nit, actuarà el grup musical de rock Gato  Sabadell.

El carrer de la Rasa es vestirà d’un caire més íntim amb un concert acústic, mentre que a la Torre del Palau hi haurà una classe de lindy hop (swing) i ball amb música en viu de la mà de l’Escola Triple Step. El grup Todorka, un quartet de veus femenines a capel.la, oferirà concerts als diversos bars de la plaça Salvador Espriu.

Activitats

Al carrer Major hi haurà carpes amb d’altres comerços associats a Terrassacentre que també participen de l’esdeveniment de manera activa.

A més, a la plaça Vella hi haurà un photocall on tothom qui vulgui es podrà fer una foto instantània que també es publicarà amb el hastag #OpenShowTerrassa, i que obrirà la possibilitat a guanyar molts premis.

Durant la jornada, els Diables de Sant Pere Nord oferiran una batucada pels carrers del centre. Des de les18:30h i fins a les 20h, passejaran el seu ritme pels carrers on hi hagi comerços participants a l’esdeveniment.

Durant l’Open Show també es podrà gaudir d’una gran oferta gastronòmica i de restauració gràcies al “De Tapa En Tapa” i a les degustacions i tastets que es faran al Mercat de la Independència i en altres espais repartits pel centre.

Respira nit. Toca les estrelles. Viu el Centre.