OPEN SHOW / 2 JUNY

L’Open Show “Troba la teva estrella” omplirà el proper divendres 2 de juny de 10 a 22 h els carrers del centre de Terrassa de botigues al carrer, música en viu, tallers, visites al patrimoni i espais de degustació per a totes les edats.

 

Una jornada on els comerços oferiran descomptes exclusius i productes estrella. El botigues al carrer serà de 10 a 22 h amb carpes al Raval de Montserrat i carrer Major, i a peu de botiga als carrers de la illa de vianants. Són molts els establiments que s’han sumat a aquesta iniciativa per potenciar el comerç local i de proximitat, amb ofertes úniques que només hi seran i es podran gaudir durant l’Open Show.

Exemples dels Producte estrella

ABITARE-KIDS BARRUGUET Joc de fusta HAPE Solar Power Circuit amb un 30% de descompte
Llit individual Flexa Dots, de 90×190 i 90×200. Ideal per els més peques, amb un 20% de descompte
CHANGE LINGERIE
2×1 en tots els bikinis
CORSET
Producte bany de temporada home i dona amb un 20% descompte
CULINARIUM
Pelador d’espiral de Culinarium amb un 50% de dte
HORA EXACTA
Productes marca GUESS amb un 20% de descompte
JORVIL
10% de descompte en Col·lecció Joys by Argent Bàsic
LAS CANASTILLAS DE LAIA
10% de descompte en peleles
NATUR VELLA
15% de descompte en repel·lent natural de mosquits GREEN PIK + tastet d’orxata
NATURA BIO
Crema de mans NaturaBio de 300ml a 5€
POSITIVO MAN
Regala 1 samarreta per la compra de 1 bermuda
SALUT I MÉS CST
Blanquejament dental + Higiene 39€

 

Música en viu

La música en viu i les actuacions també envoltaran els carrers del centre de Terrassa.

A les 19 h al carrer Font Vella hi haurà l’actuació de Greites Jits, a les 19.30 h al Raval de Montserrat hi haurà l’actuació de Lisi Band, i seguidament a les 20.30 h a la Plaça Vella actuarà el Combo del CEM Gp.

 

Actuacions

A les 17.30 h, a la Plaça Vella actuarà Elidance, i al Raval de Montserrat hi haurà l’actuació de Dj Puche.  A partir de les 19 h, a la Plaça Vella actuarà Flawless Dance School, i al Camí Fondo actuarà el Dj Palo.

 

Espai Infantil

La Plaça Vella serà l’epicentre de les activitats per als més petits amb animació infantil, tallers i jocs a partir de les 17.30 h.

  

Visites al patrimoni

La novetat d’aquest any són les visites culturals al centre històric de la ciutat. Es podrà pujar a la Torre del Palau, visitar una fresquera i un forn de coure pa de 1839. De 18 a 21 h es faran visites guiades, cada 30 minuts, en grups de 15 persones, aforament limitat. És una activitat gratuïta amb reserva prèvia a: eventbrite.es

També hi haurà jornada de portes obertes a la Casa Alegre de Sagrera i els seus jardins de 16 a 20 h, al carrer Font Vella, 29. I a la Casa de l’esport de 17 a 20 h, al Raval de Montserrat, 13.

 

Espais de degustació

De 17.30 a 22 h hi haurà un munt d’espais de degustació pel centre de la ciutat. Al Raval de Montserrat es reuniran Ricardo i Montse, Sanaladas, Cops and Tops, Casa Evaristo, Chicken Time i La Criolla. Al carrer Font Vella, trobarem el Bar El Social i el Mercat Italià i al carrer Cremat s’ubicarà una beertruck de Happy 2CV.

A les 20 h, a la Plaça Vella, els bars de la plaça oferiran una degustació de gaspatxo des d’una carpa ubicada al costat de l’escenari.