BOTIGUES AL CARRER

L’arribada del bon temps convida a passejar pels carrers i gaudir de la ciutat. Per això, i gràcies a la relaxació de les restriccions per la Covid-19, reprenem les botigues al carrer, l’activitat on el comerç de la ciutat surt al carrer. En un ambient festiu i de diversió, i sempre seguint totes les mesures sanitàries i de seguretat, el primer divendres de cada mes Terrassa acollirà noves edicions de les botigues al carrer. Així, els comerciants oferiran els seus productes de temporada i ofertes, rebaixes i promocions exclusives, perquè tots els terrassencs i terrassenques gaudeixin de les compres a l’exterior i a l’aire lliure.

D’aquesta manera, el proper divendres 9 de juliol els carrers del centre de Terrassa s’ompliran de comerços i botiguers amb moltes ganes de reactivar el comerç local.

Els establiments ubicats a la illa de vianants trauran el seu producte davant del propi establiment i també hi haurà una zona habilitada per carpes a la plaça Salvador Espriu. Zona que estarà perimetrada i es controlarà l’aforament per complir amb la normativa i les mesures Covid.

BOTIGUES AL CARRER - TERRASSACENTRE