Més d’una tona d’aliments per a les families necessitades de Terrassa.

Més d’una tona d’aliments per a les families necessitades de Terrassa.

Més d’una tona d’aliments per a les families necessitades de Terrassa.

Recollida d'aliments

Més d’una tona d’aliments s’ha aconseguit recollir en el decurs de la campanya solidària que ha realitzat l’associació de comerciants TerrassaCentre, amb la col·laboració d’El Rebost (projecte de distribució social d’aliments de Terrassa).

 

La campanya, “Aporta el teu granet”, s’ha dut a terme del dia 19 al 29 del passat mes de juny i tenia com a principal objectiu ajudar a les famílies més vulnerables i necessitades del municipi.

 

Sota el lema “Ara ens toca a nosaltres”, els comerços associats a TerrassaCentre, s’han encarregat de recollir els aliments lliurats pels conciutadans que, un cop més, han demostrat el seu alt grau de compromís social.

 

Amb aquesta acció solidària, el comerç del centre ha volgut agrair al conjunt de la ciutadania tot el suport rebut durant aquesta crisi sanitària i contribuir així a pal·liar els efectes de l’adversa conjuntura econòmica que malauradament estem vivint i que afecta un considerable nombre de persones.

 

L’associació TerrassaCentre i El Rebost volen fer públic el seu profund agraïment a totes aquelles persones que al llarg d’aquests dies han participat en aquesta iniciativa.

 

TerrassaCentre

 

Terrassa, 3 juliol de 2020

Scroll Up
Rebutjar tot