Jornada amb l’associació xilena Centro Vivo Valdivia.

Jornada amb l’associació xilena Centro Vivo Valdivia.

Jornada amb l’associació xilena Centro Vivo Valdivia.

Associació xilena Centro Vivo Valdivia

Ahir la delegació de l’associació de comerciants de Valdivia (Xile) va compartir jornada de presentacions i coneixement amb Terrassa Centre. Vam poder debatre diferents punts de vista amb ells i sobretot compartir la nostra visió de gerència d’un espai comercial urbà.

La jornada va començar pel matí amb una presentació per part de Maria Costa explicant l’evolució de Terrassacentre en el transcurs dels anys i una explicació de la transformació que ha patit el centre històric de Terrassa per part de Marc Cadevall .

A la tarda, la representant de la Generalitat de Catalunya Marta Sendra va compartir amb la delegació Xilena la importància que te la bona comunicació i cohesió entre les associacions responsables del comerç de la ciutat i les administracions públiques.

Finalment la jornada va acabar amb una visita guiada a l’edificació històrica i més representativa del modernisme de la ciutat, la masia Freixa.

Així des de Terrassa centre desitgem que la nostre humil aportació i compartit punt de vista serveixi a l’associació Centro Vivo de Valdivia a portar els seus objectius a bon port per tal de millorar i solidificar la situació comercial de la seva ciutat.

Scroll Up