EL COMERÇ LOCAL ENS DONA VIDA

EL COMERÇ LOCAL ENS DONA VIDA

EL COMERÇ LOCAL ENS DONA VIDA

Comencem l’any amb una nova campanya sota el nom “El comerç local ens dona vida”. I amb ella, posem el focus en la vida que ens aporta la dinamització del comerç local a la ciutat. I és que són molts els beneficis socials, econòmics i mediambientals que com a comerç local generem per als habitants i a la ciutat de Terrassa.

 

Prioritzar el comerç local ajuda a dur a terme una vida més sostenible i a ser més responsables amb el nostre entorn. Amb aquest hàbit de consum afavorim el medi ambient, ja que quan consumim els productes del comerç local es redueixen les emissions de CO2 derivades del transport i també es minimitzen els envasos de plàstic, i és que com els productes han de fer trajectes més curts, tenen menys necessitat de protecció amb embalatges. Comprant a les botigues de proximitat també donem suport als productors locals, a les petites empreses i, en definitiva, a tota l’economia local que depèn del consum.

 

A la vegada també millora la vida laboral dels terrassencs i terrassenques, ja que comprar local fomenta la creació de llocs de treball i dinamitza la nostra economia. A més, afavorir el comerç local revaloritza la zona i permet que sorgeixin nous negocis i, amb ells, més varietat de productes. D’aquesta manera, els beneficis d’aquests comerços reverteixen en la pròpia comunitat i beneficia a tots els qui hi participem.

 

I a més, el comerç local també contribueix a fer barri i fer ciutat. Comprant en aquests establiments gaudim d’una vida social amb la que ens relacionem amb la resta de veïns i els comerciants de confiança, que trien els productes segons els gustos i necessitats dels seus clients, per oferir-los un servei personalitzat.

 

Així doncs, són molts els beneficis que el comerç local, i en concret els associats a TerrassaCentre, aporten a la ciutat de Terrassa.

 

 

Com associació treballem dia a dia per potenciar el comerç local del centre de la ciutat i oferir activitats culturals als habitants de Terrassa. Millorar la qualitat de vida dels ciutadans i oferir activitats d’interès per als terrassencs i terrassenques és un dels màxims objectius de l’associació, que sempre busca generar un comerç de proximitat basat en la qualitat, singularitat i diversitat dels seus productes.

Rebutjar tot