Concurs aparadors 38èFestival Jazz

Concurs aparadors 38èFestival Jazz

Concurs aparadors  38èFestival Jazz

Concurs aparadors 38èFestival Jazz

Bases del concurs:

Jazz Terrassa juntament amb terrassacentre i MenJazz 2019 convoca el 2n Concurs d’Ambientació de Comerços i Aparadors dins dels actes del 38 Festival de Jazz Terrassa, i Menjazz amb el principal objectiu d’implicar i promoure el comerç local i comarcal  en una activitat cultural i familiar. Les bases del concurs són les següents:

1. Participants

La participació és oberta a tots els establiments comercials, i locals d’hostaleria, i de restauració de la ciutat de Terrassa, Vacarisses, Matadepera i Viladecavalls.

2. Tema

L’aparador participant ha de tenir relació amb el Festival de Jazz  i el Menjazz i presència dels elements característics d’aquestes activitats.

3. Durada

Els aparadors hauran de romandre exposats de l’1 al 24 març.

4. Jurat

El jurat estarà format per representants de l’organització de Jazz Terrassa i del Menjazz i s’identificarà a la arribada de l’establiment participant.

5. Visita

El jurat passarà pels aparadors participants, s’identificarà però no mostrarà ni explicarà el seu veredicte.

6. Criteris de valoració

El jurat valorarà:  l’originalitat, el disseny i la qualitat artística i que hi hagin elements de tant de Jazz com del Menjazz

7. Veredicte   premi del jurat

El veredicte es farà públic durant la jornada del Pícnic Jazz Vallparadís, el diumenge 17 de març

8. Inscripcions

L’ inscripció al concurs és gratuïta i es formalitzarà a través de terrassacentre, per correu electrònic a info@terrassacentre.com amb  l’assumpte  Concurs Jazz

Tots els participants podran facilitar a terrassacentre una fotografia de l’aparador i interior de l’aparador. La participació en el concurs suposa l’acceptació de les bases.

9. Període d’inscripció

El període d’inscripció al concurs serà del 16 de febrer al 3 de març.

10. Distintius

Terrassacentre i Jazz terrassa facilitarà a tots els establiments participants un distintiu que acredita la seva participació i que haurà d’ésser exposat a l’aparador durant els dies que dura el 38 Festival de Jazz Terrassa. Aquest distintiu es lliurarà en formalitzar-se la inscripció.

11. Premis

El concurs premiarà 3 aparadors.

Els premis seran:

-2 Entrades al Festival pel concert d’Ernie Watts, el dissabte 24 de març a la Nova Jazz Cava i una ampolla de cava Parxet.

-2 Menús Menjazz al restaurant el CULTURAL DE TERRASSA.

-1 caixa de sis unitats del vi RAVENTÓS D’ALELLA PENSABLANCA T-20

12. Informació

terrassacentre

Carrer Gavatxons, 9 – 1r pis 08221 Terrassa Tel. 93 780 89 92

info@terrassacentre.com