Assamblea general ordinària

Assamblea general ordinària

Assamblea general ordinària

Assamblea general ordinària

Ahir 23 de març, a les 21h en segona convocatòria, es va celebrar l’assemblea general ordinària de l’Associació de Comerciants terrassacentre.

El Sr Jan Paloma va deixar la presidència i els altres membres de la junta van posar els càrrecs a disposició de la persona que ocupés la presidència.

Després de més de 20 anys d’estar a l’associació creu que ja ha arribat l’hora que hi hagi un relleu. També va agrair a tots els col•laboradors de terrassacentre i a totes les persones que l’han recolzat durant tots aquests anys formant part de les diferents juntes, tot el seu esforç i dedicació. I anima als nous a seguir treballant per millorar el centre perquè cada vegada sigui més atractiu per passejar-hi i comprar-hi.

El Sr Xavi Linares Ferrer va presentar la seva candidatura i el seu equip amb molta il•lusió per treballar i portar a terme totes les accions necessàries per tal de que l’associació terrassacentre segueixi sent capdavantera, i el nom de terrassa soni com una sola veu en defensa del comerç autòcton que dóna servei i coneix les necessitats dels seus clients. Fer pinya amb tots els associats i amb la confiança de tothom per tirar endavant.

Per votació el Sr Xavi Linares va ser escollit president unànimement pels assistents a l’assemblea.

La nova junta és:
Xavi Linares, President Junior
Maria Costa, Presidenta Sènior
Eugènia Cruz, Vice Presidenta
Cristina Escudé, Secretaria
Norbert Puig, Tresorer

Vocals:
Nuria Albó
David Borràs
Marc Prat
Quim Sànchez
Glòria Serra
Carme Serret
Anna Solanellas

Scroll Up
Rebutjar tot