Sorteig Instagram “ANAR AL MUNDIAL TÉ PREMI”

Sorteig Instagram “ANAR AL MUNDIAL TÉ PREMI”

Sorteig Instagram “ANAR AL MUNDIAL TÉ PREMI”

Anar al Mundial d’Hoquei femení té premi!

Fes-te una foto relacionada amb el Mundial d’Hoquei femení que se celebra a la nostra ciutat i guanya una targeta regal de 50 €. Pots fer-te-la a la fan zone, a un partit, a l’Estadi Olímpic, amb l’entrada, amb un aparador decorat, jugant a hoquei… Les opcions són infinites!

 

Sortegem tres targetes regal de 50 € per bescanviar als nostres establiments associats. Si en vols una, només has de:

  • Seguir el perfil @terrassacentre
  • Penjar al teu mur d’Instagram la teva foto relacionada amb el Mundial d’Hoquei Femení
  • Afegir el hashtag #terrassacentrehoqueifem
  • Etiquetar o mencionar a 2 amics

Participa-hi fins dimarts 19 de juliol. Sortegem 3 targetes regal de 50 € entre tots els participants, que s’anunciaran el dimecres 20 de juliol a través del nostre perfil d’Instagram.

Fomentem l’hoquei i l’esport femení!

 

 

BASES LEGALS DELS SORTEIG “ANAR AL MUNDIAL TÉ PREMI” DE TERRASSACENTRE

1.- Organització

L’Associació de Comerciants TerrassaCentre organitza amb fins promocionals el sorteig “Anar al Mundial té premi”, de l’1 al 19 de juliol.

 

2.- Participants

La participació és oberta a tothom que tingui compte d’Instagram.

Si el guanyador o guanyadora és menor d’edat, haurà d’anar acompanyat per un familiar major d’edat a recollir el premi.

 

3.-Durada del sorteig

La vigència del sorteig de la campanya “Anar al Mundial té premi” és de l’1 al 19 de juliol. El sorteig finalitza dimarts 19 de juliol a les 23.59 h.

No s’acceptaran participacions fora d’aquest termini.

 

4.- Dinàmica de participació

Els participants del sorteig hauran de ser seguidors del perfil d’Instagram de TerrassaCentre , hauran de penjar al seu mur una foto relacionada amb el Mundial d’Hoquei femení, hauran d’utilitzar el hashtag #terrassacentrehoqueifem i hauran de mencionar o etiquetar, mínim, a 2 amics.

Les persones mencionades han de ser diferents, sempre persones físiques i no de comptes d’empreses o personatges públics.

Els guanyadors/es seran triats per sorteig aleatori entre tots els participants, a través de l’eina Arbitery.

 

5.- Guanyadors/es

Hi hauran 3 guanyadors o guanyadores. La seva comunicació es farà el dimecres 20 de juliol de 2022 mitjançant una Stories al perfil de @TerrassaCentre a Instagram. Cada guanyador rebrà una targeta regal de 50 € a bescanviar als comerços associats a l’entitat.

 

6.- Assignació de premis

TerrassaCentre contactarà amb els 3 guanyadors/es a través d’un missatge privat d’Instagram i els explicarà com procedir a la recollida de la targeta regal de 50 €. Aquesta s’haurà de recollir a les oficines de TerrassaCentre (carrer Gavatxons, 9).

Si els guanyadors/es no responen en un termini de 48 hores, el seu premi passarà al primer suplent de la llista i així successivament.

El premi no es pot bescanviar per diners ni per un altre regal.

 

7.- Publicació de comentaris o opinions

No es permetran comentaris o opinions amb contingut que es consideri inadequat, que siguin ofensius, injuriosos o discriminatoris, o que puguin vulnerar els drets de terceres persones.

Tampoc es permetran comentaris contra un particular que vulnerin els principis de dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge.

TerrassaCentre no es responsabilitza dels danys ocasionats pels comentaris que facin els participants als sorteigs  i que en qualsevol moment puguin ferir la sensibilitat d’altres participants.

 

8.- Exoneració de responsabilitat

TerrassaCentre no es responsabilitza de les possibles pèrdues, atracaments, retards o qualsevol altra circumstància imputable a tercers que puguin afectar el desenvolupament de la present promoció, així com tampoc es responsabilitza de l’ús que faci el participant del premi que obtingui d’aquesta promoció.

TerrassaCentre no assumeix la responsabilitat en cas de força major o cas fortuït que poguessin impedir la realització o el gaudi total o parcial del premi.

Rebutjar tot