Nadal 2019

Nadal 2019

Nadal 2019

Per Nadal Rasca i Guanya!

Ja arriba el Desembre i amb l’entrada del nou mes també arriba la nostra campanya més esperada, la campanya del Nadal!

Aquestes festes regala en verd. Des de l’associació volem fer una crida al consum sostenible i responsable. Per això, els nostres comerços us donaran uns petits consells que us ajudaran a gaudir d’aquests dies respectant el medi ambient.

També volem aprofitar aquestes dates per agrair-vos la confiança vers el comerç de proximitat.

I no hi poden faltar les activitats per tal de fer del centre un lloc màgic per tota la família. AQUÍ podeu consultar les activitats i els consells sostenibles.

 

 

 

Bases de la Acció Promocional  Per Nadal Rasca i Guanya.

Organització

L’Organització va a càrrec de l’Associació TerrassaCentre, amb domicili al C/Gavatxons Nº9 de Terrassa.

La promoció està dirigida al públic que realitza compres als establiments de l’Associació TerrassaCentre en la campanya de nadal 2019

Podran participar a la promoció els majors de 18 anys i quedant exclosos treballadors dels establiments de la Associació Terrassa Centre.

Durada

La durada de la promoció Per nadal Rasca i guanya serà des de el dia 30 de novembre del 2019 fins el dia 4 de gener de 2020, o fins esgotar existències. TerrassaCentre farà distribució de 100.000 butlletes als associats que participen en la campanya de nadal.

Els premis s’hauran de bescanviar durant aquest període de temps.

Dinàmica del Joc

Cada botiga disposarà de 500 vals Per nadal Rasca i guanya  i els donarà al client  en funció del criteri de l’establiment.

Quan el client rebi el val Per nadal Rasca i guanya, haurà de rascar la zona indicada i si surt la paraula Bon nadal, no ha obtingut premi.

Si surt  la Paraula PREMI i el nom de l’establiment en el punt següent diu com validar el premi.

Premis i entrega de premis.

Els premis seran directes, cada rasca premiat tindrà el nom de l’establiment, això vol dir que el guanyador/a del rasca premiat s’haurà de dirigir al establiment que surti escrit.

També  hi haurà escrit punt d’informació,  en aquest cas la persona amb el rasca premiat s’haurà de dirigir al Punt d’informació de l’Associació TerrassaCentre situat a la Plaça Salvador Espriu.

En cap cas no es canviarà el premi per un altre article, i no es donarà el valor del premi en efectiu.

Cada establiment podrà decidir si es fa fotografia o no es fa i fer-ne l’ús que consideri oportú per promocionar i fer difusió el seu establiment a les xarxes socials.

Els premis es podran bescanviar fins el dia 4 de gener del 2020

Acceptació de les bases.

El fet de participar a l’acció  promocional  Per nadal Rasca i guanya suposa la acceptació íntegra de les presents bases, així com la submissió expressa del criteri de la organització per tal de resoldre qualsevol qüestió relacionada amb l’acció promocional Per nadal Rasca i guanya.

L’associació TerrassaCentre no es fa responsable dels regals premiats.

Terrassa centre no té cap mesura per controlar els premis que es van donant, ni saber quants regals s’han donat  en un cert temps.

Scroll Up