ESCAPE ROOM DE CARRER

ESCAPE ROOM DE CARRER

ESCAPE ROOM DE CARRER

El misteri del Dr. Balaguer arriba al centre de Terrassa

Organitzem un Escape Room de carrer on els participants hauran de resoldre els enigmes del Projecte Gèminis, del 19 de setembre al 8 d’octubre

Terrassa es converteix en escenari d’un misteriós cas que els ciutadans hauran de resoldre abans del 8 d’octubre. I és que el Doctor Balaguer, reconegut científic a nivell internacional, ha sigut expulsat de l’experiment Projecte Gèminis després de causar un greu accident al laboratori. Malgrat que totes les proves l’incriminen, no s’ha pogut demostrar la seva implicació perquè sempre ha evidenciat trobar-se lluny del lloc dels fets. Però aquest cop és diferent. Neguitós, el Dr. Balaguer ha llençat objectes personals durant la seva fugida pels carrers de la ciutat que el poden implicar i són clau per resoldre el misteri.

Així comença la història del Projecte Gèminis, l’Escape Room de carrer que, en col·laboració amb l’empresa Estrambòtic, portem al centre de la ciutat perquè petits, joves i grans descobreixin els enigmes del Dr. Balaguer i resolguin el misteri que planteja l’activitat. Una acció oberta a totes aquelles persones que vulguin posar a prova el seu enginy i passar una bona estona en grup pels carrers del centre de Terrassa.

 

Com s’hi juga?

A partir del dilluns 19 de setembre i fins al dissabte 8 d’octubre, els participants han de recollir el tríptic amb el plànol de la casa del Dr. Balaguer en un dels següents establiments: Abacus, Casa del Llibre, Llibreria La Temerària o Associació TerrassaCentre. Posteriorment un membre del grup s’ha de registrar a través de la web http://bit.do/pgterrassa, seguir les instruccions… i ja podran començar l’aventura!

Els participants hauran de recórrer el centre de Terrassa i fixar-se en els aparadors dels establiments associats on s’amaguen les pistes imprescindibles per completar el joc.

Hi poden jugar tots els terrassencs i terrassenques majors de 12 anys, en grup o individualment i només hauran de disposar d’un telèfon mòbil, connexió a internet, llibreta i bolígraf per acomplir l’Escape Room.

Sortejarem 10 targetes regal per valor de 20 € cadascuna entre tots els equips que hagin resolt el cas, un cop finalitzat el període establert per fer el joc. S’atorgarà una targeta per grup.

 

Dinamització del comerç local

L’Escape Room Projecte Gèminis s’emmarca dins l’objectiu de TerrassaCentre d’impulsar i potenciar el comerç de proximitat amb accions dinàmiques que fan partícip a tota la població.

Mitjançant la cerca de pistes pels diferents establiments i la resolució del cas es pretén reforçar l’àmplia oferta i activitat comercial i econòmica que ofereix el centre de Terrassa, fomentant els seus valors tan característics com són la confiança, proximitat i transparència, entre d’altres. Alhora que fem créixer la vida social dels egarencs i egarenques apropant-los a les botigues i carrers que tenen a tocar de casa.

 

BASES DE L’ACTIVITAT:

  • Recomanat de 12 a 99 anys. Poden participar criatures més petites, però necessitaran el suport de persones adultes.
  • Es recomana realitzar l’aventura en grup, però també es pot fer a individualment.
  • Requereix la utilització d’un telèfon mòbil carregat i connexió a la xarxa.
  • Durada aproximada des de l’hora d’inici de 1h a 2h30’ depenent de l’experiència prèvia.
  • Les dates en que es pot realitzar l’activitat és del 19 de setembre al 8 d’octubre.
  • Un cop finalitzat el període establert per poder fer el joc, es farà un sorteig entre tots els equips que hagin resolt el cas de 10 targetes regal de terrassacentre, una targeta per equip, per valor de 20€ per equip.
  • Recopilació de dades pel sorteig. Estrambòtic (empresa que gestiona el software del joc) sol·licita una adreça de correu electrònic durant el procediment de registre de l’usuari/a. Aquesta és emmagatzemada segons la llei orgànica de 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades i només serà utilitzada per comunicar la informació necessària en cas de resultar guanyador/a del sorteig.

 

BASES LEGALS DEL SORTEIG “PROJECTE GÈMINIS” DE TERRASSACENTRE

1.- Organitzadors

L’Associació de Comerciants TerrassaCentre organitza amb fins promocionals el sorteig “Projecte Gèminis”, del 19 de setembre al 8 d’octubre del 2022.

2.- Participants

La participació és oberta a tothom que hagi resolt el cas.

Si el guanyador o guanyadora és menor d’edat, haurà d’anar acompanyat per un familiar major d’edat a recollir el premi.

3.-Durada del sorteig

Per participar al sorteig el cas s’ha de resoldre dins la durada establerta de l’activitat “Projecte Gèminis”, que és del 19 de setembre al 8 d’octubre del 2022 a les 23.59 h.

No s’acceptaran participacions fora d’aquest termini.

4.- Dinàmica de participació

Estrambòtic (empresa que gestiona el software del joc) sol·licita una adreça de correu electrònic durant el procediment de registre de l’usuari/a. Aquesta és emmagatzemada segons la llei orgànica de 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades i només serà utilitzada per comunicar la informació necessària en cas de resultar guanyador/a del sorteig.

Els guanyadors/es seran triats per sorteig aleatori entre tots els participants.

 5.- Guanyadors/es

Hi hauran 10 equips guanyadors. La seva comunicació es farà el dimarts 11 d’octubre de 2022 mitjançant un correu electrònic. Cada equip guanyador rebrà una targeta regal de 20 € a bescanviar als comerços associats a l’entitat.

 6.- Assignació de premis

TerrassaCentre contactarà amb els 10 equips guanyadors a través d’un correu electrònic al correu indicat al moment de fer el registre a la Web App del joc i els explicarà com procedir a la recollida de la targeta regal de 20 €. Aquesta s’haurà de recollir a les oficines de TerrassaCentre (carrer Gavatxons, 9).

Si els guanyadors/es no responen en un termini de 72 hores, el seu premi passarà al primer suplent de la llista i així successivament.

El premi no es pot bescanviar per diners ni per un altre regal.

 7.- Exoneració de responsabilitat

TerrassaCentre no es responsabilitza de les possibles pèrdues, atracaments, retards o qualsevol altra circumstància imputable a tercers que puguin afectar el desenvolupament del present sorteig, així com tampoc es responsabilitza de l’ús que faci el participant del premi que obtingui d’aquest sorteig.

TerrassaCentre no assumeix la responsabilitat en cas de força major o cas fortuït que poguessin impedir la realització o el gaudi total o parcial del premi.

Rebutjar tot