Buscar

Estudi 13

Fàbrica de trofeus a Barcelona.

Tota victòria té la seva recompensa final i aquesta gairebé sempre sol ser en forma de trofeu. Seria difícil imaginar una competició esportiva sense l’entrega final dels trofeus, ja que és el colofó a mesos de dedicació i dur treball. A la nostra fàbrica de trofeus a Barcelona som conscients de la importància d’aquest ‘premi’ i treballem durament per a complir amb les teves expectatives. Ens dediquem, des de fa més de quatre dècades, al disseny i fabricació de tot tipus de trofeus i medalles personalitzades, que es realitzen segons les necessitats i gustos dels nostres clients.

Les victòries i els assoliments poder ser efímers, però el trofeu és la materialització física d’aquest esforç que quedarà a les vitrines per sempre. A Estudi-13 som conscients de la importància de dissenyar un trofeu que acompanyi al seu amo durant pràcticament tota la vida. En aquest sentit, són molts els clients que dipositen la seva confiança en nosaltres, com entitats esportives, associacions i empreses. Demana’ns el que necessitis i ho farem especialment per a tu; t’assessorarem personalment i ens preocupem de tots els detalls, perquè el trofeu o la medalla quedin pràcticament perfectes.

DISSENY
Dissenyem a mida els trofeus i les medalles. Demana’ns el que necessites i t’assessorarem personalment perquè trobis el que estaves buscant.

VARIETAT
A Estudi-13 treballem amb tots els materials que hi ha al mercat, com metall, metacrilat, fusta o ceràmica, entre d’altres. Demana el que més t’agradi.

QUALITAT
Tots els nostres productes han passat per un exhaustiu control de qualitat. Comptem amb personal amb més de quatre dècades d’experiència en el sector.

Dirección postal

Nuestra dirección:

Sant Llorenç 72-76, 08221

Teléfono:
Contactar

Nuevos asociados

Rebutjar tot