El centre de Terrassa ja té un nou aire

El centre de Terrassa ja té un nou aire

El centre de Terrassa ja té un nou aire

Amb la transformació del centre de la ciutat a una nova illa de vianants tots hi sortim guanyant!

En els últims mesos el centre de Terrassa s’ha convertit en una zona de baixes emissions, restringint el pas de vehicles i donant més espai als vianants. Una transformació que serà favorable però que ara comporta un canvi en els hàbits de mobilitat.

I és per això que TerrassaCentre vol recordar que accedir amb vehicle privat a la zona comercial del centre històric de la ciutat és possible i que amb aquesta transformació podem gaudir d’un ambient més saludable i sostenible gaudint del comerç de proximitat.

La transformació del centre i els canvis que suposa en la mobilitat fan que, durant els primers mesos, siguin moltes les persones que encara han d’habituar-se a la nova situació. Per tal d’ajudar-los i facilitar-los l’arribada al centre de la forma més ràpida i còmode possible, TerrassaCentre ha elaborat una sèrie de vídeos explicatius que incorporen els mapes de com arribar als pàrquings principals del centre de la ciutat.

Tothom pot consultar aquests vídeos a través de les xarxes socials de TerrassaCentre i en aquest enllaç: https://terrassacentre.com/comaparco

A més, i com l’associació de comerciants vol posar-ho fàcil als qui deixin el seu cotxe als pàrquings del centre i potenciar el comerç local i de proximitat, a partir del mes d’octubre els comerços associats tindran tiquets d’aparcament a disposició dels seus clients.

Scroll Up
Rebutjar tot