El centre de Terrassa es vesteix de Carnestoltes

El centre de Terrassa es vesteix de Carnestoltes

El centre de Terrassa es vesteix de Carnestoltes

carnestoltes terrassa centre

 

L’evolució de la crisi sanitària originada per la COVID-19 ha cancel·lat la celebració del Carnestoltes d’enguany. Malgrat aquesta situació i amb l’objectiu de no perdre l’essència festiva, l’associació de comerciants, TerrassaCentre, i l’entitat organitzadora del Carnestoltes, La Mascarada, han unit forces per portar a la població l’ambient alegre i divertit d’aquesta festa tan arrelada a la ciutat.

Així, des de TerrassaCentre s’han preparat dues accions tant al carrer com als seus establiments associats perquè, tot i tenint en compte les restriccions actuals, la ciutat es vesteixi de Carnestoltes i recuperi, per uns dies, el sentiment alegre i esbojarrat tan típic d’aquesta celebració.

D’aquesta manera, 22 comerços mostraran als seus aparadors disfresses d’anys anteriors, totes elles cedides per La Mascarada i les pròpies comparses de la ciutat. Aquesta iniciativa té per objectiu recuperar els vestits que formen part de la història del Carnestoltes a Terrassa i treure un somriure als egarencs i egarenques. Els comerços participants són: Arivet Gifts, Aubets Informàtica, Café Central, Calzados Nuanju, Casa Farràs, Casarramona, Centre Digital Unió, Cottet, Depi Gavatxons, Finques Vidal Gomà, Fleca Torres, Gamax, Gusi, Herois, Joan & David, La Chinata, Matalasseria Martínez, Muy Mucho, Osmy Estètica, Punt Moda, Samarretes i Scissors Lover.

L’ambient festiu tan típic del Carnestoltes també lluirà als carrers més cèntrics de Terrassa, on s’hi ha instal·lat una vintena de màscares, totes elles de colors vistosos i cridaners per omplir de festa i alegria el centre de la ciutat.

TerrassaCentre vol que, malgrat la cancel·lació, el Carnestoltes continuï present als carrers de la ciutat i porti la seva alegria a tota la població.

Scroll Up
Rebutjar tot