BOTIGA AL CARRER

BOTIGA AL CARRER

BOTIGA AL CARRER

BOTIGUES AL CARRERL’arribada del bon temps convida a passejar pels carrers i gaudir de la ciutat. Per això, i gràcies a la relaxació de les restriccions per la Covid-19, reprenem les botigues al carrer, l’activitat on el comerç de la ciutat surt al carrer. En un ambient festiu i de diversió, i sempre seguint totes les mesures sanitàries i de seguretat, el primer divendres de cada mes Terrassa acollirà noves edicions de les botigues al carrer. Així, els comerciants oferiran els seus productes de temporada i ofertes, rebaixes i promocions exclusives, perquè tots els terrassencs i terrassenques gaudeixin de les compres a l’exterior i a l’aire lliure.

D’aquesta manera, el proper divendres 9 de juliol —un cop finalitzada la Festa Major de la ciutat­— els carrers del centre de Terrassa s’ompliran de comerços i botiguers amb moltes ganes de reactivar el comerç local i de confiança.

Fer ciutat i millorar la qualitat de vida dels ciutadans tot unint les compres i l’oci és un dels màxims objectius de Terrassacentre, que sempre busca potenciar un comerç de confiança basat en la qualitat, singularitat i diversitat dels seus productes.

Scroll Up
Rebutjar tot