2a edició Concurs d’Aparadors

2a edició Concurs d’Aparadors

2a edició Concurs d’Aparadors

2a edició concurs d'aparadors

TerrassaCentre organitza la 2a edició del Concurs d’Aparadors.

Inscripcions obertes del  7 al 18 de desembre.

 

BASES I CONCURS D’AMBIENTACIÓ DE COMERÇOS I APARADORS

L’Associació de comerciants terrassacentre amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa, convoca el II Concurs d’Ambientació de Comerços i Aparadors dins dels actes de la campanya de NADAL de la ciutat, amb el principal objectiu d’implicar i promoure el comerç local.

Les bases del concurs són les següents:

 1. Tema LA LLUM DE NADAL.
 2. Participants La participació és oberta a tots els establiments comercials que es trobin situats a la illa de vianants del centre de terrassa i el seu entorn.
 3. Inscripcions La inscripció al concurs és gratuïta i es formalitzarà a través del correu electrònic a info@terrassacentre.com Tots els participants podran facilitar a terrassacentre una fotografia de l’aparador i interior de l’establiment que serà penjada a les xarxes socials de l’associació.
 4. Període d’inscripció El període d’inscripció al concurs s’iniciarà el dilluns 7 de desembre i finalitzarà el divendres 18 de desembre.
 5. Distintius L’organització, facilitarà a tots els establiments participants un distintiu que acredita la seva participació i que haurà d’ésser exposat en l’aparador durant tot el període de durada del concurs. Aquest distintiu es farà arribar a l’establiment participant al formalitzar la inscripció.
 6. Durada Els aparadors hauran de romandre exposats, com a mínim, fins el dia 24 de desembre. Això donarà visibilitat als comerços i possibilitarà al públic poder gaudir i valorar aquesta iniciativa.
 7. Jurat El jurat estarà format per representants de: – junta consultiva de terrassacentre formada per veïns del centre de terrassa
 8. Visita El Jurat visitarà els comerços durant la setmana del 21 al 24 de desembre
 9. Criteris de valoració Els criteris de valoració del jurat seran:

– l’originalitat

– la utilització de material sostenible

– la qualitat artística

– el disseny

– el grau de vinculació al tema de LA LLUM I EL NADAL

– elements identificatius de Terrassa

 

 1. Veredicte del jurat El veredicte es farà públic a les xarxes socials de terrassacentre i als interessats el dia 28 de desembre.
 2. Premi El concurs premiarà tres aparadors. El 1er premi es tracta de la panera “La Il.lusió, que mai no ens falti!” de Casa Gispert. El 2on premi es tracta de la panera “La Lluna en un cove. La desitges? Gaudeix-la.” de Casa Gispert. I el 3er premi es tracta de la panera “El Rebost. Casa que ple el rebost té, casa que anirà bé.” De Casa Gispert. El lloc i l’hora del lliurament de premis s’informarà als participants a partir del 21 de desembre.
 3. Informació terrassacentre

Carrer Gavatxons, 9 – 1r pis 08221 Terrassa

Tel. 93 780 89 92 info@terrassacentre.com.

 

 1. La participació en el concurs suposa l’acceptació de les bases.

 

 

Junts fem Ciutat. Junts fem Centre.

#terrassacentre25

Scroll Up
Rebutjar tot